BEMUTATKOZÁS

Miért válassz minket?

A KALCSU Sminktetoválás az haute couture (ejtsd: ot kutür) sminktetoválás megteremtője Magyarországon. Az haute couture sminktetoválás a legmagasabb minőséget jelöli. A koncepció alapja, hogy szalonunkban a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek. A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája.

A koncepció háttere

Az haute couture színvonalát évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint szakembereink folyamatos képzése révén értük el. Vezető munkatársaink rendszeres nemzetközi képzésekkel és konzultációkkal a világ legjobbjaival bővítik szalonunk tudását.

Lisszabon, Amszterdam, München, Belgrád, Varsó, Párizs és Tallin csak az utolsó állomások, ahol szakmai továbbképzéseken sajátítottuk el a legszebb eredményt biztosító, új módszereket. Küldetésünk: tökéletesen egyénre szabott sminktetoválással szebbé tenni a nőket.

Akinek a neve egybeforrt a sminktetoválással

A KALCSU név az alapító, Kalcsu Kati nevéből ered. Kalcsu Kati az elsők között kezdett sminktetoválással foglalkozni Magyarországon 1997-ben. Több ezer elégedett vendége, szakemberképzésben vállalt szerepe, rendszeres szakmai publikációi és előadásai révén meghatározó szerepe van a professzionális sminktetoválás hazai elterjesztésében.

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

Specialistáink


Kalcsu Hajni sminktetoválás szakértő

Kalcsu Hajni
sminktetováló specialista,
szakmai vezető


2008-ban kezdett sminktetoválóként Kalcsu Kati keze alatt. Hamar kitűnt tehetségével, és 2009-től már részt vesz a szakmai képzésben.
Ma már ő felel a legújabb technikák, trendek felkutatásáért, honosításáért és a munkatársak képzéséért. Nemzetközi képzéseken a világ vezető szakembereitől tanult és tanul a mai napig. Tudását belső képzési program keretében adja át a szalon munkatársainak.

 

Kalcsu Kati sminktetoválás szakértő

 

Kalcsu Kati
sminktetováló specialista


A KALCSU sminktetoválás alapítója. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. Nevéhez fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése.
Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

 

25
év szakmai
tapasztalat
17
technika
28
féle szín
35800
elégedett
vendég