BEMUTATKOZÁS

Miért válassz minket?

A KALCSU Sminktetoválás az haute couture (ejtsd: ot kutür) sminktetoválás megteremtője Magyarországon. Az haute couture sminktetoválás a legmagasabb minőséget jelöli. A koncepció alapja, hogy szalonunkban a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek. A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája.
Garantáljuk: sminktetoválásod pontosan olyan lesz, mint amit a tervezéskor jóváhagytál!

A koncepció háttere

Az haute couture színvonalát évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint szakembereink folyamatos képzése révén értük el. Vezető munkatársaink rendszeres nemzetközi képzésekkel és konzultációkkal a világ legjobbjaival bővítik szalonunk tudását.

Lisszabon, Amszterdam, München, Belgrád, Varsó, Párizs és Tallin csak az utolsó állomások, ahol szakmai továbbképzéseken sajátítottuk el a legszebb eredményt biztosító, új módszereket. Küldetésünk: tökéletesen egyénre szabott sminktetoválással szebbé tenni a nőket.

Akinek a neve egybeforrt a sminktetoválással

A KALCSU név az alapító, Kalcsu Kati nevéből ered. Kalcsu Kati az elsők között kezdett sminktetoválással foglalkozni Magyarországon 1997-ben. Több ezer elégedett vendége, szakemberképzésben vállalt szerepe, rendszeres szakmai publikációi és előadásai révén meghatározó szerepe van a professzionális sminktetoválás hazai elterjesztésében.

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

Munkatársaink

Kalcsu Kati sminktetoválás szakértő

 

Kalcsu Kati
Alapító, Sminktetováló Mester


A KALCSU sminktetoválás alapítója. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. Nevéhez fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése.
Kalcsu-Balog Bernadett – üzletvezető

 

Kalcsu-Balog Bernadett
Üzletvezető


Üzletvezetőként számomra vendégeink elégedettsége a legfontosabb! Minden apró feladatnak, ami a háttérben történik ez a végső célja. Sokat segít munkámban a kolléganőim csapatszelleme, szakértelme és munka szeretete.Viktória Sminktetováló Stylist

 

Viktória
Sminktetováló Stylist


Munkám egyben a hobbim és hivatásom is, egy régi szerelem, a sminkelés kiteljesedése. Célom, hogy vendégeim maximális elégedettséggel nézzenek tükörbe nap mint nap, visszaszerezzék (vagy épp felturbózzák) önbizalmukat egy teljesen egyénre szabott, természetes hatású sminktetoválással. A szalonélet mellett foglalkozom oktatással is, igyekszem tudásom legjavát átadni tanulóimnak, hogy ők is megismerhessék ezt a csodálatos és kreatív szakmát.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »
Aneta sminktetoválás szakértő

 

Aneta
Sminktetováló Stylist


Akik ismernek, tudják, hogy számomra a legfontosabb a természetesség és a precizitás. Hiszen vendégeim nem csak a bizalmukat, hanem az arcukat is adják a munkámhoz. Célom, hogy egyénre szabottan kiemeljem, megszépítsem vagy akár különlegessé tegyem vendégeim arcát. Ez az egyedi látásmód, a szakma iránti szeretetem és a rengeteg tapasztalat ad önbizalmat, hogy egy ilyen felelősségteljes munkát biztos kézzel és lelkesen végezzek.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »Anita sminktetoválás szakértő

 

Anita
Sminktetováló


Szenvedélyem az alkotóművészet és az emberekkel való foglalkozás. Ezért is választottam a kozmetikus-sminktetováló szakmát, mert úgy érzem, ebben ötvöződik mindaz, ami igazán foglalkoztat. Hobbijaim közül is a festés és rajzolás az első, így kozmetikusként célom volt, hogy tovább képezve magamat egy kreatívabb, alkotás központú szakmát mondhassak magaménak. Úgy érzem megtaláltam az utam és szakmailag a legjobb helyen vagyok.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »
Loretta Sminktetováló

 

Loretta
Sminktetováló


Néha eszembe jutnak azok a pillanatok, amikor a vendégeim egy-egy tetoválás után csillogó szemekkel nézik magukat a tükörben és csak annyit mondanak, köszönöm. Ez számomra az igazi boldogság. Szeretem a kihívásokat, a továbbképzés utáni vágyam csillapíthatatlan, mert mindig a legjobb minőséget szeretném nyújtani. Hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy sikerült elérnem azt, hogy a Kalcsu szalon csapatában tudhatom magam.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »Leila sminktetoválás szakértő

 

Leila
Sminktetováló


Pályafutásomat Kalcsu Kati szárnyai alatt kezdtem. Munkámra jellemző a vendégközpontúság, ami a szakmai ismeretek és a vendég által megfogalmazott elvárások legmagasabb minőségű ötvözésében merül ki. Időközben két gyermekkel bővült családom, de motiváltságom töretlen, illetve hivatásom iránti elkötelezettségem továbbra is változatlan - szeretettel várom mind új, mind visszatérő vendégeimet.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »
Kriszta recepciós

 

Kriszta
Recepciós


Fontosnak tartom, hogy kedves vendégeinknek közvetlen, oldott és barátságos légkört teremtsek, ezért türelemmel és mindenre kiterjedő figyelemmel fordulok feléjük. Felmerülő kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak hozzám.
Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

 

0
év szakmai
tapasztalat
0
technika
0
féle szín
0
elégedett
vendég