BEMUTATKOZÁS

Miért válassz minket?

A KALCSU Sminktetoválás az haute couture (ejtsd: ot kutür) sminktetoválás megteremtője Magyarországon. Az haute couture sminktetoválás a legmagasabb minőséget jelöli. A koncepció alapja, hogy szalonunkban a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek. A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája.
Garantáljuk: sminktetoválásod pontosan olyan lesz, mint amit a tervezéskor jóváhagytál!

A koncepció háttere

Az haute couture színvonalát évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint szakembereink folyamatos képzése révén értük el. Vezető munkatársaink rendszeres nemzetközi képzésekkel és konzultációkkal a világ legjobbjaival bővítik szalonunk tudását.

Lisszabon, Amszterdam, München, Belgrád, Varsó, Párizs és Tallin csak az utolsó állomások, ahol szakmai továbbképzéseken sajátítottuk el a legszebb eredményt biztosító, új módszereket. Küldetésünk: tökéletesen egyénre szabott sminktetoválással szebbé tenni a nőket.

Akinek a neve egybeforrt a sminktetoválással

A KALCSU név az alapító, Kalcsu Kati nevéből ered. Kalcsu Kati az elsők között kezdett sminktetoválással foglalkozni Magyarországon 1997-ben. Több ezer elégedett vendége, szakemberképzésben vállalt szerepe, rendszeres szakmai publikációi és előadásai révén meghatározó szerepe van a professzionális sminktetoválás hazai elterjesztésében.

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

Munkatársaink

Kalcsu Kati sminktetoválás szakértő

 

Kalcsu Kati
Alapító, Sminktetováló Mester


A KALCSU sminktetoválás alapítója. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. Nevéhez fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése.
Kalcsu-Balog Bernadett – üzletvezető

 

Kalcsu-Balog Bernadett
Üzletvezető


Üzletvezetőként számomra vendégeink elégedettsége a legfontosabb! Minden apró feladatnak, ami a háttérben történik ez a végső célja. Sokat segít munkámban a kolléganőim csapatszelleme, szakértelme és munka szeretete.Viktória Sminktetováló Stylist

 

Viktória
Sminktetováló Stylist


Munkám egyben a hobbim és hivatásom is, egy régi szerelem, a sminkelés kiteljesedése. Célom, hogy vendégeim maximális elégedettséggel nézzenek tükörbe nap mint nap, visszaszerezzék (vagy épp felturbózzák) önbizalmukat egy teljesen egyénre szabott, természetes hatású sminktetoválással. A szalonélet mellett foglalkozom oktatással is, igyekszem tudásom legjavát átadni tanulóimnak, hogy ők is megismerhessék ezt a csodálatos és kreatív szakmát.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »
Aneta sminktetoválás szakértő

 

Aneta
Sminktetováló Stylist


Akik ismernek, tudják, hogy számomra a legfontosabb a természetesség és a precizitás. Hiszen vendégeim nem csak a bizalmukat, hanem az arcukat is adják a munkámhoz. Célom, hogy egyénre szabottan kiemeljem, megszépítsem vagy akár különlegessé tegyem vendégeim arcát. Ez az egyedi látásmód, a szakma iránti szeretetem és a rengeteg tapasztalat ad önbizalmat, hogy egy ilyen felelősségteljes munkát biztos kézzel és lelkesen végezzek.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »


Leila sminktetoválás szakértő

 

Leila
Sminktetováló


Pályafutásomat Kalcsu Kati szárnyai alatt kezdtem. Munkámra jellemző a vendégközpontúság, ami a szakmai ismeretek és a vendég által megfogalmazott elvárások legmagasabb minőségű ötvözésében merül ki. Időközben két gyermekkel bővült családom, de motiváltságom töretlen, illetve hivatásom iránti elkötelezettségem továbbra is változatlan - szeretettel várom mind új, mind visszatérő vendégeimet.
Nézd meg kolléganőnk munkáit! »
Kriszta recepciós

 

Kriszta
Recepciós


Fontosnak tartom, hogy kedves vendégeinknek közvetlen, oldott és barátságos légkört teremtsek, ezért türelemmel és mindenre kiterjedő figyelemmel fordulok feléjük. Felmerülő kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak hozzám.
Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

 

0
év szakmai
tapasztalat
0
technika
0
féle szín
0
elégedett
vendég