SMINKTETOVÁLÁS GALÉRIA

 

 
szemhéj tetoválás
szemöldök tetoválás
 
 
sminktetoválás szájra
Szalon galéria
 


Munkatársaink képgalériái>>

Ha sminktetoválást, szemöldöktetoválást szeretnél, ne keress tovább. Hagyd a fórumokat! Nézd meg képeinket és töltsd le sminktetoválás tanulmányunkat! Tudd meg, hogyan válassz sminktetoválást biztonságosan! Ha már döntöttél, jelentkezz be online vagy telefonon!

Sminktetoválás Útmutató letöltése >>

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>


VIDEÓK

A Kalcsu név mára egybeforrt a sminktetoválással. Az általunk bevezetett Haute Couture irányzat hazánkban egyedülálló, amely ötvözi az összes ismert technikát, a művészi szintű kivitelezést és a kiváló minőségű anyagokat. Mindezt egyénre szabott eljárásokkal.
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2015. szeptember 27.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a megújulásra létezik egy gyors, mégis időtálló megoldás, a sminktetoválás. Amit éppen azért, mert hosszú évekre szól, jól meg kell gondolni, és nagyon szépen, egyénre szabottan, az arcunk karakteréhez kell igazítani!
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2014. május 4.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás ugyanúgy néz majd ki, mint az előrajzolt terv, valamint a festék biztosan a bőrben marad. Viselj gyönyörű sminket gondtalanul, minden nap!
Nézd végig a Viasat3 trendműsorával forgatott néhány perces videót, s tudj meg néhány nagyon fontos dolgot a sminktetoválásról! A videóban Kalcsu Kati elkészíti Garami Anett szépségkirálynő szálazott szemöldöktetoválását.

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

0
év szakmai
tapasztalat
0
technika
0
féle szín
0
elégedett
vendég