SMINKTETOVÁLÁS TRENDEK

 

A KALCSU sminktetoválás az elérhető legjobb eljárásokat gyűjti össze Neked!

Ki garantálja, hogy a lehető legjobb sminktetoválást kapod nálunk?

Alapítónk, szakmai vezetőnk és kollégáink több évtizednyi tudása és tapasztalata garantálja a tökéletes eredményt. Szakértőink minden technikát - fluffy, púderes, szálas  szemöldöktetoválás - ismernek és művészin alkalmaznak, melyekből az egyéniségedhez illőt alkalmazzák. Vendégeink sminktetoválását mindig az arra a feladatra legalkalmasabb kollégánk, a terület specialistája végzi el.

Szemöldöktetoválás

szálazott/ szálas szemöldök tetoválás

Szálazott szemöldöktetoválás

A szálas szemöldöktetoválás elkészítése során vékony szálakat húzunk, és követjük a szemöldökszálak természetes növekedési irányát. A minél természetesebb hatás elérése érdekében akár többféle színnel többféle vastagságú szálakat is húzunk, így a végeredmény az arcoddal harmonizáló és a hajad színéhez is igazodó sminktetoválás. Trendi, divatos szemöldök korszerű szálas technikával.
Fluffy szemöldök tetoválás

Fluffy szemöldöktetoválás

A Fluffy módszerrel a legtermészetesebb, kissé "kócos" hatású szemöldököt hozunk létre. A Fluffynál jelentős szerepet kap a szálak összekötése és az árnyékolás. Az árnyékoláshoz két színt használunk, a szálvégeket kivilágosítjuk, a szemöldök közepét pedig besötétítjük, így érjük el a 3D hatást. A Fluffynál egy picit túlhúzzuk a szálakat a formán, ezzel is az eredeti, természetes szemöldököt imitáljuk.
púderes szemöldök tetoválás

Púderes szemöldöktetoválás

A púderes szemöldöktetoválás alapjaiban a satírozásra épül, a megfelelő technikai kivitelezéssel azonban sokkal lágyabb eredményt érünk el! A szemöldök szemzug felőli része világosabb, majd fokozatos színátmenettel felfelé és kifelé haladva vált át a célárnyalatba. A karakteresség helyébe így a szépen megformázott, mégis finom szemöldöktetoválás lép. A színátmenettel a tetoválás púderes hatást kelt, mellyel napjaink népszerű sminktrendjét követheted!
Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

 

Szemhéj sminktetoválás

A szemhéj tetoválás az egyik legpraktikusabb női dolog, amivel elfelejtheted az elkenődött szemfestéket, rengeteg időt spórolsz és sok-sok macerától mented meg magad. A klasszikus szemkontúr mellett ma már olyan extravagáns szemhéj sminktetoválást is kérhetsz, mint az eye wake-up vagy a füstös szem.

klasszikus tusvonal sminktetoválás

Klasszikus fekete tusvonal sminktetoválás

A szempillatőhöz húzott fekete tusvonal az örök klasszikus. Mai napig az egyik kedvencünk, mert egyszerűségében nagyszerű! Ma már ezt is háromféle változatban kérheted: igény szerint vékony, normál vagy vastag vonalat húzunk a felső szemhéjadra. Az alsó szemhéjnál továbbra is csak a vékony vonal javasolt.
Eye wake-up szemhéj sminktetoválás

Eye wake-up szemhéj sminktetoválás

Az Eye wake-up technikával a klasszikus szemhéjtetoválást különlegessé tesszük, közvetlenül a kontúr fölé húzott fehér vonallal. Az Eye wake-up hangsúlyosabbá teszi, feldobja a szemhéjtetoválást és így tekintetedet is.
füstös szemhéj sminktetoválás

Füstös szemhéj sminktetoválás

Napjaink sminktrendjei között előkelő helyet foglal el a füstös szemhéj, vagyis a smokey eyes. Ha dögös megjelenést szeretnél, ma már sminktetoválással is elkészíthetjük Neked! Színként a klasszikus feketét alkalmazzuk.

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés >>

 

Ajak sminktetoválás

A szájtetoválás az egyik specialitásunk. Ha csábító, mégis finom ajkakat szeretnél! Ha ajkaidat túl vékonynak vagy színtelennek találod! Az ajak sminktetoválással megvalósítható, melyre mindig nagyon vágytál: nőies és elegáns megjelenés! A szálazott szemöldöktetoválás mellett Kalcsu Kati az ajak sminktetoválás hazai bevezetésében is vezető szerepet vállalt. Azóta is élen járunk ezen a területen.

Extra ajak sminktetoválások: A legújabb technikák által nagyon színes repertoárral rendelkezünk az ajak sminktetoválás területén is! A szájtetováláson belül lehetőségünk van több színt használni, hogy domborúbb, izgalmasabb eredményt érjünk el. A fény-árnyék hatást is felhasználjuk, hogy plasztikusabb eredményt és nagyobb volument érjünk el. A shiny lips technikával pedig mindezt akár csillogóvá is tehetjük. Bármit is választasz, tapasztalatból mondjuk: imádni fogod!
klasszikus satírozott szájtetoválás

Klasszikus ajak sminktetoválások

A félsatírozás és a teljes satírozás során 1 színt használunk, mellyel elkészítjük a kontúrt, majd az ajkakat a kontúrtól befelé haladva részben vagy teljesen besatírozzuk. Félsatírozás esetén a szájkontúrtól befelé haladva a szín fokozatosan elhalványodik. Ezzel a technikával elsősorban szép formát és színt adunk az ajkaknak. A teljes satírozás esetén az ajak teljes felülete egyenletes színezettséget kap, mellyel enyhén rúzsozott hatást érhetünk el. Személyre szabottan módosíthatjuk a szájformát és a volument is, hogy a legtöbbet hozzuk ki ajkaidból! A színválasztástól függően az egészen természetestől a csábító ajkakig bármit elérhetünk.
shiny lips ajak tetoválás

Shiny lips sminktetoválás

A csillogó ajkak, vagy más néven Shiny Lips technika lényege az extra csillogó hatás elérése. Ennek érdekében a kontúr meghúzása után finoman egy fehérhez közeli színnel levilágosítjuk az ajkakat, majd a kiválasztott szájszínnel rádolgozunk erre az alapra, de nem pigmentáljuk teljesen "tömörre" a szájszínt, mert ebben az esetben elveszítenénk a csillogást! Fogalmazzunk úgy, hogy egy sűrű, "rácsos hálót" tetoválunk a világos színre, ahol a rácsok között finoman, pontszerűen átsejlik a világosabb szín. Ez fogja nekünk megadni a csillogást!
3D ajak tetoválás

3D ajkak sminktetoválás

A 3D Lips ajaktetoválás 3 színnel készül, a színek kombinációja és az árnyékolás segítségével teremtjük meg a 3D hatást. A technika lényege abban rejlik, hogy a kontúr meghúzása és a teljes szájsatír elkészítése után nagyon finoman világosítunk, illetve sötétítünk bizonyos területeket az alsó és felső ajaknál egyaránt, nagyon figyelve a fokozatosságra, hiszen a finom árnyalás fontos a szép végeredmény érdekében! Ezzel a módszerrel fény-árnyék hatást hozunk létre, mely domborúbb, nagyobb volumennel rendelkező ajkakat eredményez.


Diamond lips sminktetoválás

Diamond lips sminktetoválás

A Diamond Lips esetében két színárnyalatot használunk. Kiválasztjuk a száj alap színét, ez lesz a fő, meghatározó színünk. E mellé választunk egy árnyalattal sötétebb, tónusában hasonló színt. A sötétebb árnyalattal meghúzzuk a kontúrt, majd ezt követően a világosabb színnel besatírozzuk az ajak egész területét. Végül a sötétebb árnyalattal a kontúrtól az ajak belseje fele árnyékolunk, ezáltal az ajak belseje világosabb. Ezzel a módszerrel összhatásában domborúbb, teltebb hatást érhetünk el.
 

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval ajak- és szemöldöktetoválás esetén >>

Fedőszín pigmentálás – Camouflage technika

Mi történik, ha rosszul választottál, ha valaki elrontotta sminktetoválásodat és a végeredmény mégsem tetszik? Pánikra semmi ok! Szalonunkban segítünk, javítjuk, megszépítjük elrontott sminktetoválásodat! Plasztikai sebészekkel és bőrgyógyászokkal együttműködve az ország egyik legtapasztaltabb szakértői csaptával várunk, hogy megoldást nyújtsunk problémádra. Az enyhe formai és színbeli hibákat éppúgy, mint a komolyabb problémákat is, biztos kézzel és 21 éves tapasztalattal orvosoljuk! Elrontott sminktetoválás esetén kérj konzultációt és fordulj hozzánk bizalommal!

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

 

0
év szakmai
tapasztalat
0
technika
0
féle szín
0
elégedett
vendég