SMINKTETOVÁLÁS UTÓÁPOLÁS

Áraink 2 alkalmat tartalmaznak: a sminktetoválás elkészítését és a 3 hónapon belüli kontrollt.
Az első alkalom (a sminktetoválás elkészítése) és a kontroll együttesen minden esetben elegendő ahhoz, hogy a festék szépen a bőrben maradjon. A sminktetoválás ára nálunk ezen alkalmak árát is tartalmazza, hiszen csak a kontrollt követő finomítás után tekinthető késznek a sminktetoválás.

Kontroll

A kontroll az első alkalommal történő kezelés eredményének tökéletesítése, melyre általában 4-12 héten belül kerül sor.

A festék molekuláknak ugyanis el kell rendeződnie a bőrben, hozzá kell tapadnia a bőrmolekulákhoz. A forma természetesen nem változik, a színtónus azonban kb. 30%-ot világosodik az első kezelés elvégzésénél látotthoz képest. A kontroll alkalmával ellenőrizzük a munkát, elvégezzük az utómunkálatokat és tökéletesítjük a végeredményt. Ha az első alkalommal esetleg bátortalan voltál a színválasztásnál és változtatnál az árnyalaton, esetleg a formán szeretnél kicsit változtatni, a kontroll alkalmával díjmentesen elvégezzük.

Elkészült sminktetoválás ápolása

A sminktetoválás célja, hogy néhány évre tartósan megszépítsen. Ne jelentsen állandó feladatot a rajzolgatás vagy rúzsozás! A sminktetováló szakemberen múlik a legtöbb, de Te is sokat tehetsz azért, hogy sminktetoválásod az évek múltával is szép legyen!

A sminktetoválást követő néhány hétig fokozottan figyelj bőrödre. Ebben az időszakban a sminktetovált területre használj viszonylag zsíros utóápoló krémet, lehetőleg magas E-vitamin tartalommal! Szemöldök- és szemhéjtetoválásodat reggel-este, ajaktetoválásodat igény szerint többször is vékonyan kend be egy fültisztító pálcika segítségével. Ne engedd kiszáradni, de nagyon vigyázz, hogy ne is áztasd fel! Erős napsütésnek, szoláriumnak kitenni szigorúan tilos, mert besötétedhet. Az edzés, uszoda és szauna higiéniai okokból, valamint a felázás veszélye miatt szintén kerülendő. Zuhanyzáskor érheti egy kis víz, de arclemosót azon a területen még ne használj! A festék néhány hét alatt beépül, stabilizálódik és elnyeri végleges árnyalatát. Két hétig nem javasoljuk kozmetikai kezelés igénybevételét.

Intenzív UV sugárzásnak az évek során se tedd ki sminktetoválásodat! Nyaraláskor, síeléskor, szoláruimban használj 50 faktoros fényvédőt az adott területen. Az arcodat krémezheted bármilyen fényvédővel, de a sminktetovált területre 50 faktorosat használj. Ajaktetoválás esetén a mindennapi ajakápoló vagy tápláló szájfény használata elősegíti a színtartósságot. Télen fokozottan figyelj arra, hogy ajkaid ne száradjanak ki! Ha erre a néhány dologra odafigyelsz, máris sokat tettél sminktetoválásodért!

 

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online bejelentkezés ajándék BABOR Dual Eye Solution mintával és utóápolóval szemöldök- és ajaktetoválás esetén >>

 

0
év szakmai
tapasztalat
0
technika
0
féle szín
0
elégedett
vendég