KALCSU SMINKTETOVÁLÁS DUPLA GARANCIÁVAL


Esztétikai és festékmegtartási garancia csak a KALCSU sminktetoválástól


A sminktetoválás hosszú éveken át látható marad, ezért ne érd be csak a tökéletes eredménnyel! A KALCSU sminktetoválás garantálja, hogy elkészült sminktetoválásod olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad, valamint biztos lehetsz abban, hogy a festék bent marad a bőrben a tetoválás után.

Ne tedd kockára szépségedet! Viselj gyönyörű sminket gondtalanul, minden nap!

(1) Esztétikai Garancia


A sminktetoválás leggyakoribb hibája a megbeszélthez képest eltérő forma vagy színárnyalat. Ezek okai lehetnek a szakértelem hiánya, a nem megfelelő technológia vagy festék használata. Különösen feltűnő, ha a szemöldöktetoválás formáját rontják el, vagy ha a régi, satírozós technikával készítik, ami miatt természetellenes hatású lesz.

Esztétikai garanciánkkal biztosra mehetsz! Mi esetenként akár 60 percet is eltöltünk azzal, hogy megtervezzük a karakteredhez és stílusodhoz legmegfelelőbb formát és színt. Legyen szó szemöldökről, szemhéjról vagy ajkakról, mindent részletesen megtervezünk, hogy előre láthasd az eredményt. Maga a sminktetoválás csak akkor kezdődik, ha tökéletesen elégedett vagy a megtervezett sminkkel.

Garantáljuk: sminktetoválásod pontosan olyan lesz, mint amit a tervezéskor jóváhagytál!

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

(2) Festékmegtartási Garancia


Ha olvastad a sminktetoválásról szóló fórumokat, vagy végigizgultad ismerőseid kálváriáját, akkor már tudhatod: a rossz minőségű sminktetoválásnál gyakran előfordul, hogy a tetoválás után nem marad meg a festék a bőrben. Nálunk ez nem fordul elő. A festékmegtartási garancia alapja 21 éves sminktetováló szakértelmünk és az általunk használt prémium technológia.

Német sminktetováló festékeket használjuk, melyek a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelnek. Nem tartalmaznak tartósítószereket és nehézfémeket, allergológiailag teszteltek. A világon elérhető legjobb sminktetováló gépeket használjuk, melyeket rendszeresen ellenőriztetünk és szervizelünk.

Garantáljuk: a festék biztosan bent marad a bőrödben a sminktetoválás után!

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>


Mit tegyél, ha régi típusú szemöldöktetoválásod van?

Ne aggódj! Régi típusú sminktetoválásod felújítható úgy, hogy megfeleljen a legújabb trendeknek. Először bőrszínnel lefedjük régi sminktetoválásodat vagy annak egyes részeit, majd az új technikával elkészítjük a mai trendnek megfelelő új sminktetoválást. Így régi, satírozott szemöldöködből új, szálazott szemöldöktetoválást tudunk készíteni.

A régi, satírozós technika természetellenes, erőteljes hatást eredményez, amely mára kiment a divatból. A nálunk alkalmazott szálazott technikás szemöldöktetoválás viszont teljesen természetes, finoman kidolgozott, amit az arcformához illően gondosan megtervezünk a sminktetoválás megkezdése előtt.

Mit jelent a kontroll?

A kontroll alkalmával lehetőséged nyílik a néhány hete hordott új sminktetoválás finomítására. Ha elsőre bátortalan voltál a színválasztásnál, vagy picit többet módosítanál szemöldököd formáján, akkor a tetoválás utáni második héttől, de legkésőbb 3 hónapon belül a kontroll keretében nálunk INGYEN megteheted!

Mit tegyél, ha elrontották sminktetoválásodat?

Jelentkezz hozzánk egy konzultációra, ahol javaslatot teszünk a megoldásra. Az évek során kiváló kapcsolatot alakítottunk ki neves bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel és lézer specialistákkal. A megoldás számodra is létezik. Mi megtaláljuk!

Telefonos bejelentkezés: 06 30 743 3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>
25
év szakmai
tapasztalat
17
technika
28
féle szín
35800
elégedett
vendég