VIDEÓK

Rohanó napjainkban egyre kevesebb idő jut magunkra, ezért a sminktetoválás az egyik legpraktikusabb dolog egy nő számára. A sminktetoválás technikája és folyamata nagyon sokat fejlődött az elmúlt években, de még mindig több tévhit kering ezzel kapcsolatban. Kalcsu Hajni, a Kalcsu Sminktetoválás szalon szakmai vezetője válaszol a leggyakoribb kérdésekre. - 2018. november 17.
A szemöldöktetoválás manapság robbanásszerű fejlődésen megy keresztül, az elmúlt években újabb és újabb módszerek, technikák jelentek meg. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a satírozott szemöldök már a múlté, és a sokkal esztétikusabb és természetesebb hatást garantáló szálazott szemöldöktetoválás számít igazán trendinek. - 2018. március 31.
A legújabb divat a sminktetoválásban a szálazott szemöldök. Az eredeti formát és a szőr növekedési irányát figyelembe véve a meglévő szálak közé kerülnek a tetovált szálak, melyek vastagságát és színét is a természeteshez lehet igazítani. - 2017. november 12.
Az eddig ismert szálas szemöldöktetoválás azoknak ajánlott, akik a saját szemöldökszőrük közé szeretnének szálas tetoválással dúsabb hatást elérni. Ezzel szemben a púderes hatású szemöldöktetoválás egy finom sminkelt szemöldökre hasonlít, ez főként azoknak ajánlott, akiknek részben, vagy teljesen hiányzik a saját szemöldöke. - 2017. május 7.
A tartós szemtetoválás legújabb formája a füstös szemhéj-tetoválás. Ezzel a tartós sminkkel mindennap kész sminkben ébredhetünk, de ha éppen nagyobb sminkre vágyunk, az alappal már nem kell bajlódni. - 2017. március 12.
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2015. szeptember 27.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a megújulásra létezik egy gyors, mégis időtálló megoldás, a sminktetoválás. Amit éppen azért, mert hosszú évekre szól, jól meg kell gondolni, és nagyon szépen, egyénre szabottan, az arcunk karakteréhez kell igazítani!
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2015. április 19.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás egészségesebb, mint a mindennapos sminkelés. A különböző termékekkel napi szinten juttatunk vegyszereket a bőrünkbe, de aki ezt szeretné elkerülni, az nyugodtan válassza a sminktetoválást!
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2014. november 9.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás tartósan megszépíti az arcot és megkönnyíti a mindennapokat, hiszen rengeteg sminkelési idő megspórolható vele.
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2014. május 4.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás ugyanúgy néz majd ki, mint az előrajzolt terv, valamint a festék biztosan a bőrben marad. Viselj gyönyörű sminket gondtalanul, minden nap!
Nézd végig a Viasat3 trendműsorával forgatott néhány perces videót, s tudj meg néhány nagyon fontos dolgot a sminktetoválásról! A videóban Kalcsu Kati elkészíti Garami Anett szépségkirálynő szálazott szemöldöktetoválását.

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

21
év szakmai
tapasztalat
17
technika
94
féle szín
35800
elégedett
vendég