VIDEÓK

A Kalcsu név mára egybeforrt a sminktetoválással. Az általunk bevezetett Haute Couture irányzat hazánkban egyedülálló, amely ötvözi az összes ismert technikát, a művészi szintű kivitelezést és a kiváló minőségű anyagokat. Mindezt egyénre szabott eljárásokkal.
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2015. szeptember 27.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a megújulásra létezik egy gyors, mégis időtálló megoldás, a sminktetoválás. Amit éppen azért, mert hosszú évekre szól, jól meg kell gondolni, és nagyon szépen, egyénre szabottan, az arcunk karakteréhez kell igazítani!
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő 2014. május 4.-én a TV2 műsorában bemutatja, hogy a Kalcsu Kati Szépségszalonban elkészített sminktetoválás ugyanúgy néz majd ki, mint az előrajzolt terv, valamint a festék biztosan a bőrben marad. Viselj gyönyörű sminket gondtalanul, minden nap!
Nézd végig a Viasat3 trendműsorával forgatott néhány perces videót, s tudj meg néhány nagyon fontos dolgot a sminktetoválásról! A videóban Kalcsu Kati elkészíti Garami Anett szépségkirálynő szálazott szemöldöktetoválását.

Telefonos bejelentkezés: (30) 743-3041
Online Bejelentkezés Ajándék Utóápolóval >>

25
év szakmai
tapasztalat
17
technika
28
féle szín
35800
elégedett
vendég